:: Booking TEL:: 54 95 91 90 ::Mail:: info@hotel-harmonien.dk

daende

Restauranten

Menu


Restauranten

Restauranten

Restauranten

Restaurant Tider

Mandag 11:00 - 21:00
Tirsdag 11:00 - 21:00
Onsdag 11:00 - 21:00
Torsdag 11:00 - 21:00
Fredag 11:00 - 21:00
Lørdag 11:00 - 21:00
Søndag Lukket

I øjeblikket åben

||Køkkenet lukker klokken 20:00||


Forretter
Fra kl 17 til 20


  • Tigerrejer
    89;

    Hvidløgsmarineret tigerrejer på bund af salat m/dressing & brød.

  • Hjemmelavet Hønsesalat
    56;

    Hønsesalat på bund af salat m/ananas & bacon, serveres m/dagens brød.

  • Harmonien´s Rejecocktail
    72;

    Serveres m/dagens brød samt smør.

  • Laksepandekager
    62;

    Serveres m/dagens brød samt smør.


Hovedretter
Fra kl 17 til 20


  • Dansk Bøf m/løg
    132;

    Hakkebøf m/bløde løg, dagens kartofler & cremet sauce.

  • Pestobagt Kyllingebryst
    138;

    Serveres m/smørstegte kartofler & sovs

  • Wienerschnitzel
    189;

    (Af Kalveinderlår) m/Brasede kartofler, ærter & skysovs

  • Engelsk Bøf
    172;

    Af oksefilet m/bløde løg, hvide kartofler & surt, serveres med skysauce.

  • Fransk Bøf
    172;

    Steak af oksefilet med pommes frites,

  • Steak
    172;

    Steak af oksefilet med kartofler & grøntsager., serveres med rødvinssauce.

  • Laks
    165;

    Stegt laks m/kold urtecreme & hvide kartofler.


Desserter
Fra kl 17 til 20


  • Hjemmelavet Nougatrolade
    58;

    Hjemmelavet nougatroulade, serveres m/frugter, & frugtsovs.

  • Flamberede Figner
    75;

    (flamberet i grand marnier)
    Serveres m/rørt is, & ferskner.

  • Bananasplit
    52;

    Isdessert med vaniljeis, bananer, flødeskum & chokoladesovs.

  • Hjemmelavet Isdessert
    52;

    Hjemmelavet is m/frugtsovs


Frokost
Fra kl 11 til 15


  • Dansk Klassisk Smørrebrød
    42;

    Uspecificeret smørrebrød

  • Pariserbøf
    109;

    Hakket løg, rødbeder, pickles, høvlet peberrod & æggeblomme.

  • Stjerneskud
    89;

    Dampet & stegt fisk på en bund af sprød salat, m/rejer & asparges.

  • Hakkebøf
    98;

    Serveres m/hvide kartofler, bløde løg, & skysovs.